Diensten

Het is voor mij tijd om een extra dimensie toe te voegen aan het prachtige vak van makelaar. Speciaal voor nieuwbouw!

Mijn meerwaarde kan ik kwijt in het proces van projectontwikkeling. Ik ambieer een waardevolle gesprekspartner te zijn bij het creĆ«ren van een nieuwe woonomgeving. Als verkoopmanager ga ik vervolgens op zoek naar een passende wijze van het op de markt brengen van een nieuw “thuis” voor de toekomstige bewoners. En natuurlijk zit ik graag zelf met de kopers aan tafel. Zo kan ik van dichtbij meemaken hoe het voelt om een belangrijke beslissing te nemen. Het aankopen van een thuis!
Noem het eigenwijs, ik noem het betrokken in alle facetten.

Voor de verkoop van nieuwbouwprojecten, marktanalyse en verkoopmanagement kunt u bij mij terecht. Ik wil mijn bijdrage ook graag voor u leveren!

Als ervaren makelaar help ik ook graag andere makelaarskantoren. Tijdelijk, als interim. Omdat het even nodig is. Mijn doel is om u, met zo min mogelijk inwerktijd, te ontlasten en in de kleur van uw kantoor te makelen als collega. Of het nu een piek in de werkzaamheden is of door het tijdelijk wegvallen van een makelaar bij vakantie of ziekte? U heeft er snel een betrouwbare, tijdelijke collega bij.

Wilt u weten wat ik voor uw kantoor kan betekenen? Neem dan gerust contact op.